translated text message

translated text address-reminder

Special orders

Esame tikri, kad kiekvienu atveju turėsime, ką jums pasiūlyti! Jei tarp mūsų sandėliuojamų medžiagų nerandate tinkamos savo projektui, ieškote kitų spalvų, tekstūrų ar tiesiog išskirtinių produktų - kviečiame susipažinti su mūsų tiekėjų galimybėmis. 

Pagal specialius užsakymus galime atvežti įvairių spalvų, matmenų bei tekstūrų baldines medžiagas. Gamintojai Arpa Industriale, Cleaf ir Pfleiderer  turi sandėlio programas, kurios leidžia greitai ir nedideliais kiekiais atsivežti pasirinktas baldines medžiagas. Innovus siūlo įvairų spalvoto MDF pasirinkimą, o Richter acustic&design - natūraliomis medžiagomis (betonu ir akmens faneruote) dengtas bei akustines plokštes.

ARPA FOR YOU - Arpa Industriale gamintojo kolekcija, iš kurios galite rinktis, kai ieškote vienspalvio, medžio, fantazijos, akmens imitacijos ar metalo HPL. Minimalus užsakomas kiekis - 1 lapas, pristatymo terminas - iki 3 savaičių.

CLEAF ESPRESSO - nauja CLEAF sandėlio programa, siūlanti įvairių natūralių dekorų ir tekstūrų LMDP, HPL bei analogiškas ABS briaunas. Betonas, tekstilė, medis ir švelnūs vienspalviai pasirinkimai - nuo 1 lapo, o jų 23/1 mm ABS briaunos - nuo 100 m. Užsakymas jus pasieks per maždaug 3 savaites.

PFLEIDERER DST XPRESS kolekcija - itin platus PFLEIDERER medžio dekorų pasirinkimas LMDP ir HPL pavidalais. Užsakant galima rinktis iš keleto matmenų, o užsakymo sąlygos leidžia atsivežti nuo 1 lapo vos per 3 savaites.

PFLEIDERER siūlo ir daugiau palankių spec. užsakymų galimybių - įvairūs dekorai iš XPRESS kolekcijos gali būti atvežami per 2 savaites nuo 2 lapų (ir sekančiai 4, 6, 8,10...), o iš sandėlio programos - nuo 1 lapo per 3-4 savaites. Daugumą dekorų galime atvežti tiek kaip LMDP, tiek kaip HPL. Taip pat užsakydami galite pasirinkti iš keleto gamintojo siūlomų matmenų. 

INNOVUS spalvotas MDF - be sandėliuojamų pilko ir juodo MDF, pagal spec. užsakymą galime atvežti ir kitų sodrių spalvų - geltoną, raudoną, mėlyną, rudą ar akmens pilką. Užsakant nedidelį kiekį, gali būti taikoma priemoka, tačiau tai leidžia 19 mm storio spalvotą MDF atvežti jau nuo vieno lapo per 2-3 savaites. Juodą MDF galima užsakyti net keliais skirtingais storiais - 9, 10, 12, 16, 18 ar 25 mm. Minimalus užsakomas kiekis gali skirtis priklausomai nuo pasirinkto storio, tačiau atvežimas užtruks vos 2-3 savaites.

RICHTER acustic&design natūralaus akmens faneruotė - iš tikro akmens pagaminta danga, tinkama naudoti sienų, židinių dekoravimui ar net baldų gamybai. Galite rinktis iš 12 dekorų bei keleto skirtingų medžiagos paruošimo būdų. Pasirinktą akmens lukštą atvešime jums nuo 1 lapo per 3-4 savaičių laikotarpį.

Ir tai - dar ne visos spec. užsakymų galimybės! Jei svarstote apie išskirtines medžiagas ar turite ypatingų reikalavimų medžiagų atsparumui - kreipkitės į mūsų pardavimų komandą.

Dėmesio! Vežant medžiagas pagal spec. užsakymus, jų matmenys gali skirtis nuo UAB Termopalas sandėliuojamų medžiagų. Ar matmenys jums tinkami, prašome tikrinti prieš užsakant.

Questions?

Need help?

+370 37 473 824
Contact our sales team sales team

We represent the best producers

Duropal
LightBeton
EcopalPlus
Hettich
Fundermax
Cleaf
Fenix NTM
EcopalPlus
Lamicolor
Pfleiderer
thermopal
kronospan
Grass
Innovus